Faqja e jon ju Ofron Shërbime turistike FALAS

March 29, 2008   | Turizmi / Turizam

REKLAMA JUAJ KTUVizitorë të nderuar
Net-faqja e vetme Ulqinake “visit-ulcinj.com” që ofron shërbimet e shpalljeve FALAS është në shërbimin tuaj për 1 muaj.
Nëse dëshironi që shpallja juaj të publikohet në fletën ton turistike,atëherë ju lutemi që të antarsoheni dhe të jepni përgjegjet e sakta në net-faqen e bashkëpuntorit tonë.Mbas kontrollit të shpalljes nga administratori ajo do të vendoset në faqen hyrse të www.visit-ulcinj.com/.
Faqja turistike momentalisht asht në version Anglisht dhe Frangjisht jemi gjithashtu duke përgadit dhe versionin Shqip dhe gjuhë tjera.Mos pritni ma por vendosni shpalljen FALAS sa ma par që të jeni të parët në fletën ton Reklamuese.

Regjistrohu ktu: