Me rastin e ditës ndërkombëtare të të rinjve,Forca rinore organizon

August 9, 2008   | Shtypi / Mediji, Zbavitje / Zabava

Koncert në Tuzë

International Youth Day 2008

Dita ndërkomtare e të rinjve 2008

HYRJA GRATIS

TUZË 2008

Me rastin e ditës ndërkombëtare të të rinjve, këtë vit Forca do fillojë me kremtimin kësaj dite në Tuz.
Kemi përgatitur një Koncert për të rinj në lokalin “Cavalieri” me yjet e muzikës argëtuese ku do marrin pjesë:
Produkt 28, Amanda, Cani dhe DJ Mani. Koncerti do filloje ne ora 21:00.
Jeni të mirëseardhur

Sponsor Gjeneral dhe Organizator.

Forca e Re Demokratike