Shes Furen e bukes në Krythë të Ulqinit 250.000€

August 29, 2008   | Real Estate

Kujtim çobovic,Weberweg 1, 88410 Bad Wurzach,Deutschland,To Germany :  Kujtim Çoboviq  Phone:+491608 977 389 (Mobil)  Phone:+497564948435 (Home),Weberweg 1,88410 Bad Wurzach,DeutschlanShes Furen e bukes industriale në Krythë të Katerkolles në Ulqin,me kapacitet prej 20.000 bukë në ditë,edhe gjithashtu edhe vitrina me kate me naftë per prodhim të bukes, dhe shumë mjete tjera prodhuse ,për bukë dhe kifle.Fura ashtë komplete për fillimin e punës deri te korpat e bukës.Vetëm Fura bukës ka 1000 metra katrore,kurse toka anash Furës asht 1200 metra katrore. Çmimi i në diskutim dhe i volitëshem.Për informata më të hollsishme, kontaktoni.

Çmimi 200.000 mijë Euro

Jusuf Çobi :Phone: +382 30 456 343 (Home)

To Germany :  Kujtim Çoboviq

Phone:+491608 977 389
(Mobil)

Phone:+497564948435 (Home)

To Ulcinj:  Agim Çobi Taxi

Phone:+382 (0)69 027 347 (Mobil)

Phone: +382 (0)30 423 094 (Home)

Prodajem idustrisku pekaru u Krute Vladimirsku Ulcinj

Prodajem idustrisku pekaru u Krute Vladimirsku Ulcinj, kapaciteta 20.000 hleba dnvno ,i etaznu pec na naftu i mnoge druge opreme za proizvodnju hleba i peciva..Pekara je kompletna i ima sve sto je potrebno za rad od pekarske peci do korpi za hleb..Sama pekara ima 1000 kvadrata,plus zemlja okolo pekare 1200 m2 kvadrata.Cena po dogovoru.

To Montenegro:

Jusuf Çobi :Phone: +382 30 456 343 (Home)

To Germany :  Kujtim Çoboviq

Phone:+491608 977 389
(Mobil)

Phone:+497564948435 (Home)

To Ulcinj:  Agim Çobi Taxi

Phone:+382 (0)69 027 347 (Mobil)

Phone: +382 (0)30 423 094 (Home)

http://www.velikaplaza.info/gallery/video/stream.php?f=Velika_Plaza_movie_Jan_2009.flv

2