Tokë – Truall për shitje në Zogaj-Darzë të Ulqinit 12 € m²

October 5, 2008   | Real Estate

Real Estate, Property, Land and Homes for Sale, lease and rent, Land Investments Group, Land For Sale in Ulcinj, Land For Sale in Montenegro, ??????? ??? ??????? ??????????????, Zemlja, za gradnju, Krute, Ulcinj, ada bojana, kupim zemlju,Ulqin Patundshmëri, Patundshmeri, Shitblerje, Immobilien, Prona, Tokë, Lokale Afariste, Truall, Banesa, shtëpi, Real Estate Montenegro, Ulcinj Real Estate, Ulcinj Nekretnine, Crna Gora Nekretnine, For Sale Ulcinj, Prodaja Ku?a, Stanova, Zemljišta, placeva, Lokacija,Truall për shitje në Zogaj-Darzë të Ulqinit  12 € m²

skype
Në Zogaj – Darz të Ulqinit – 78.000 metra katror, toka është me sipërfaqe të rafsht dhe pakës në kodër me shikim të gjërë në Zogej – Darzë dhe Kodrat e Ulqinit dhe në afertësi të rruges kryesore që çon për Ulqin.
Toka ësht e gatshme për të ndërtuar shumë shtëpi,mund të ndërtohen ndonji Fabrikë, apo diçka tjetër.
Rruga, Uji dhe elektriku janë të gatshëm
Çmimi i volitëshëm.Mos pritni na kontaktoni.
Për informata më të hollsishme, kontaktoni.

Info@gmail.com

http://www.velikaplaza.info/gallery/video/stream.php?f=Velika_Plaza_movie_Jan_2009.flv

1