Fatmir Sejdiu,bashkëpunimi ështe shumë i nevojshëm mes Shkodrës dhe Ulqini

November 5, 2008   | Shtypi / Mediji

Presidentit të Kosovës, Fatmir Sejdiu, iu nda titulli “Qytetar Nderi” i Shkodrës në vizitën e tij sot në këtë qytet.
Sejdiu tha në ceremoni se bashkëpunimi ishte shumë i nevojshëm mes Shkodrës dhe Ulqinit, si dhe viseve të tjera me qëllim integrimin e përbashkët euroatlantik.
Presidenti Sejdiu tha gjithashtu se Shqipëria dhe Kosova krijojnë mundësi të favorshme investimesh që duhet të shfrytëzohen nga bizneset dhe nga qytetarët.

Burimi / InfoPress