Genta: Shpërthen Skenën! Puthet me një femër

December 19, 2008   | Zbavitje / Zabava

genta-ismajli9Këngëtarja Genta Ismajli, ka ndezur atmosferën në disko “Rinora 4”. Në këtë koncertë ajo shoqërohej nga “Tingulli 3nt” dhe “Skills”, grup i cili sipas burimeve te një gazeteje Kosovare nuk është i kenaqur me proceduren e votimit dhe perzgjedhjen ne “Kengen Magjike”. Genta shihet në një foto e gjitha e dhënë pas mikrofonit të cilin e do shumë. Atë natë Genta mori edhe një puthje, po jo nga ndonjë mashkull, por prap nga një femër. Gjë që mund te jetë pak me spec për shtypin. Kohë më parë u publikuan disa foto te Gentës ku pretendohej se ajo ishte duke u puthur me këngetaren tjeter joshëse Adelina Ismajli. Por ne fund doli se ishte thjeshte një keq kuptim i një levizjeje kercimi. Por kjo është hera e dyte, ndaj ndoshta do te na duhet te dorezohemi perpara faktit se Genta, pervec meshkujve, “hedh pertoke” edhe femrat!!!

vip.shqiperia

Fotografijat jan eskluzivitet nga Discoteka “Rinora 4” në  Zvicër.

YouTube Preview Image

2