Vit me bereqet e ka konsideruar Genta vitin 2008

December 21, 2008   | Zbavitje / Zabava

genta-ismajli4Një vit me plot angazhime, gëzime e bereqet, e ka konsideruar vitin 2008 këngëtarja atraktive, Genta Ismaili, të cilën si gjithmonë edhe në projektet festive që do të shfaqën gjatë netëve të Vitit të Ri do ta shohim të bukur dhe elastike në skenë.

Gentën nuk do të këndojnë ndonjë këngë të re për festën e fundvitit, por do të shfrytëzojë dy këngë të albumit  të saj të fundit ”Zero, Zero”.
Genta për festat e fundvitit do të jetë në televizionet tona në Kosovë si dhe në projektin e përbashkët që është punuar nga produksionet “Arboni”, “Dea” dhe “Emra com”.
Koha

.

.


YouTube Preview Image