Video – Gjendje e trazuar në Mitrovicën e Kosovës

December 31, 2008   | Rajoni / Region

trazira-ne-mitroviceNë veri të Kosovës, në Mitrovicë ka pasur trazira. Qindra serbë kanë gjuajtur me gurë dhe kanë shkatëruar makina me targa të Kosovës.
Agjensia Reuters raporton se qindra serbë u kanë vënë zjarrin disa dyqaneve të shqiptarëve. Më parë  policia e Kosovës kishte njoftuar se dy shqiptarë ishin arrestuar si të dyshuar për një sulm me thikë ndaj një serbi në veri të Mitrovicës. Zëdhënësi i policisë, Besim Hoti, tha se incidenti i ka “rritur tensionet” në këtë qytet. I lënduari është në spital.
DW

http://shqiphost.top-channel.tv/18754796/flv/kronika/sulminemitroviceee.flv