U bën 9 vite pa motren tonë Tranajfile Buriqin
E kobshme ishte ajo ditë dhjetori që na ndau fizikisht nga ti, duke hapur një plagë të pashërueshme në zemrat tona. O Zot, u bën 9 vite, sa 1 shekull, dhembje e pikëllim në zemrat tona. Asnjëherë nuk u pajtuam se ti nuk je më në mesin tonë. Pesha e dhembjes dhe malli për ty na rëndojnë çdo ditë e më shumë. Vdekja jote na i theu zemrat, na i lëndoi shpirtrat dhe çdo dhjetor që vjen sjell përkujtimin për ty. Ditët po kalojnë e malli për ty veç po rritet. Gjithmonë do të jesh në mesin tonë. Paqja dhe mëshira... Vazhdo

January 2, 2008  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on U bën 9 vite pa motren tonë Tranajfile Buriqin
Tags:

Page 212 of 212« First...102030...208209210211212