Zhulalit i shpaguhet borxhi
Kënga e Kejsi Tola “Më merr në ëndërr” nuk ishte asgjë më shumë se përsëritje e të njëjtit zhanër që dy kosovaret Doruntina Disha dhe Flaka Krelani kishin kënduar vitin e kaluar. Madje kënga kishte të njëjtin autor, Agim Doçin dhe Edmond Zhulalin si kompozitor. Festivali i 46-të i Këngës në Radio Televizionin Shqiptar (RTSH) nuk ka ndryshuar shumë në pikëpamje skenike, por edhe të prurjeve të ndryshme artistike. Edhe në këtë vit kemi pasur të njëjtin zhanër që e kanë përdorur të këngëtarëve... Vazhdo

December 23, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Zhulalit i shpaguhet borxhi
Tags: ,

Zasjedanje Skupštine Opštine Ulcinj obilježilo izlaganje gradona?elnika Gzima Hajdinage
Zbog mene neki imaju kompleks Ulcinj – Na osnovu revizorskog izvještaja koji je obavila podgori?ka firma „Reviko“, odbornici ulcinjske Skupštine ju?e su, ve?inom glasova, usvojili predlog završnog ra?una za 2007. U izvještaju revizora isti?e se generalno pozitivna ocjena o planu prihoda i rashoda za prošlu godinu, ali se navode i neke manjkavosti, što je motivisalo opozicione odbornike da se obruše na taj dokument. Odbornik Force Nazif Cungu kazao je da postoje evidentne razlike u izvještajima revizora i Sekretarijata... Vazhdo

December 23, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Zasjedanje Skupštine Opštine Ulcinj obilježilo izlaganje gradona?elnika Gzima Hajdinage
Tags: , , , , , , ,

U pucnjavi u Ulcinju, N. Z. samo ?udom ostao nepovrije?en
Zvali ga da iza?e, pa zapucali Ulcinj – Ulcinjanin N. Z. samo ?udom je izbjegao pravu kišu metaka koje su u njegovom pravcu ju?e oko 03.00h ujutro u neposrednoj blizini njegove porodi?ne ku?e u ?eranama, ispalila za sada nepoznata lica. Prema nezvani?nim informacijama, od metaka je prštao asfalt ispred ku?e dok je jedan hitac pogodio zadnje staklo na mladi?evom automobilu. Na mladi?a je ispaljeno ukupno 7 metaka iz za sada nepoznate vrste naoružanja. U ulcinjskoj policiji ju?e se nijesu mogle dobiti nikakve informacije povodom... Vazhdo
Vit me bereqet e ka konsideruar Genta vitin 2008
Një vit me plot angazhime, gëzime e bereqet, e ka konsideruar vitin 2008 këngëtarja atraktive, Genta Ismaili, të cilën si gjithmonë edhe në projektet festive që do të shfaqën gjatë netëve të Vitit të Ri do ta shohim të bukur dhe elastike në skenë. Gentën nuk do të këndojnë ndonjë këngë të re për festën e fundvitit, por do të shfrytëzojë dy këngë të albumit  të saj të fundit ”Zero, Zero”. Genta për festat e fundvitit do të jetë në televizionet tona në Kosovë si dhe në projektin e përbashkët... Vazhdo

December 21, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Vit me bereqet e ka konsideruar Genta vitin 2008
Tags:

Për Vitin e Ri sjellë tri këngë të reja
Këngëtarja Leonora Jakupi ka treguar se për festën e vitit të ri do të jetë pranë adhuruesve të saj me tri këngë të reja. Nuk dihet shumë për këto këngë pasi që Leonora veç sa ka filluar t’i këndojë dhe dy prej tyre ende nuk kanë as titull. Për këto tri këngë Leonora tha se ka bashkëpunuar me Florent Bushnjakun dhe Arsim Bunjakun. Ajo tregoi se njëra nga tri këngët ka titullin ”Ku je ti sonte”, kurse për dy tjerat ende nuk ka vendos si do titullohen.  Vazhdo

December 21, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Për Vitin e Ri sjellë tri këngë të reja
Tags:

Qeveria malazeze ndalon shërbimin Facebook
Të punësuarve në të gjitha ministritë dhe shërbimet e tjera qeveritare në Mal të Zi u është ndaluar që gjatë orarit të punës të përdorin rrjetin e popullarizuar shoqëror Facebook, sepse shërbyesit shtetëror orarin e punës dhe resurset shtetërore të internetit i kanë përdorë për shkëmbim të e-mailave, fotografive, porosive dhe për bisedim. Siç shkruan e përditshmja malazeze “Vijesti”, nëse të punësuarit prej orës 9 deri në ora 16 tentojnë të hapin këtë apo faqe të ngjashme të internetit, siç... Vazhdo

December 21, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Komente (1)
Tags: ,

Tuzi kërkon urgjentisht komunën e plotë
Statusi aktual Komunë Urbane e Tuzit, është pozita më shpërfillëse ndaj malësorëve. Për të qenë në shërbim të qytetarëve, Mali i Zi duhet t’i lejojë urgjentisht Malësisë komunën e plotë, thotë kryetari i Komunës Urbane të Tuzit, Smail Çunmulaj, në një bisedë për KosovaLive. Çunmulaj ka deklaruar se tash dy vjet ekziston kjo formë e dështuar e organizimit territorial, shpenzohen kot paratë e popullit dhe shqiptarët si popull autokton i kësaj treve, nuk mund të realizojnë të drejtat e tyre themelore... Vazhdo

December 21, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Tuzi kërkon urgjentisht komunën e plotë
Tags: , , , ,

Valdanos ide u zakup
Uvala Valdanos Raspisan tender za lokaciju kod Ulcinja Podgorica – Crnogorska vlada pozvala je ju?e doma?e i me?unarodne investitore da se do 3. marta prijave na tender za dugoro?ni zakup turisti?kog kompleksa Valdanos. Taj kompleks nudi se u zakup na 30 godina sa mogu?noš?u njegovog produžetka. Uvala Valdanos nalazi se ?etiri kilometara od Ulcinja i ubraja se me?u najatraktivnije lokacije u Crnoj Gori. Površina kopnenog dijela je 346 hektara. Plaža Valdanosa duga je 342 metra, a široka 11. U uvali se nalazi vojno odmaralište... Vazhdo

December 21, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Valdanos ide u zakup
Tags: , , ,

Mali i Zi: Duam statusin e vendit-kandidat per ne BE
Edhe pse Franca nuk e ka në axhendën e saj Ballkanin Perëndimor, gjatë kryesimit të saj të radhës të BE-së, dhe kjo i është bërë e qartë edhe Malit të Zi, ky i fundit, sidoqoftë, ka paralajmëruar se do ta paraqesë kërkesën për statusin e vendit-kandidat për në BE, deri në fund të këtij viti. Në fakt, i vetmi vend që i mbështet hapur aspiratat e Malit të Zi në këtë drejtim, është Sllovenia. Liderët e Malit të Zi kanë disa kohë që thonë se do të paraqesin kërkesën për statusin e venditkandidat... Vazhdo

December 20, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Mali i Zi: Duam statusin e vendit-kandidat per ne BE
Tags:

?ukanovi?: Tender za Veliku plažu kroz dva mjeseca
ULCINJ – Tender za Veliku plažu u Ulcinju trebalo bi da bude raspisan u naredna dva mjeseca, a glavni dio posla oko projekta bi?e obavljen tokom slede?e godine, rekao je crnogorski premijer, Milo ?ukanovi?. On je ju?e boravio u radnoj posjeti Opštini Ulcinj i tom prilikom kazao da pregovori sa partnerima oko realizacije projekta Velika plaža ne bi trebalo da zavise od globalne ekonomske krize. ?ukanovi? je naveo da ?e realizacija projekta po?eti kada Vlada bude spremna da raspiše tender, izabere partnera, riješi imovinsko-pravne... Vazhdo

December 20, 2008  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on ?ukanovi?: Tender za Veliku plažu kroz dva mjeseca
Tags: , , , ,

Page 7 of 211« First...56789...203040...Last »