Pikat doganore në Mitrovicë, ende të bllokuara

January 25, 2009   | Rajoni / Region

naim-huruglicaDy pikat doganore ne veri te Kosoves ne Mitrovice, te djegura nga serbet dy dite pas shpalljes se pavaresise se Kosoves, jane rikonstruktusar, por funksionimi i tyre kerkon nje vendim politik
Demi i shaktuar nga mosfunksionimi i ketyre dy pikave per kohe te gjate llogaritet deri ne 30 milione euro. Ne pikat 1 dhe 31 punimet kane perfunduar dhe ato jane gati per rifillimin e punes, por ato mund te funksionojne vetem pas nje vendimi politik.
“Eshte ceshtje qe i perket aspektit te sigurise dhe ndoshta pak ka lidhje me politiken, por une mendoj se ajo dite do vije shpejt”, ka deklaruar drejtori i pergjithshem i doganave, Naim Huruglica.

Top Channel

http://shqiphost.top-channel.tv/18754796/flv/kronika/doganat-huruglica.flv