Arjoni: Kam punuar baywatch

February 9, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

arjoni-rojtarGjatë bisedës me Dritanin dhe Qetsorin, Arjoni tregon se që në moshën 16-vjeçare, ka punuar si Baywatch, duke e cilësuar këtë eksperiencë, si një nga më interesantet. Për të qenë baywatch, ai kishte bërë një shkollë 6 mujore gjatë së cilës kishte mësuar llojet e notit dhe përdorimin e motoskafit të ujit, dhënien e ndihmës së shpejtë, etj. –E vetmja e keqe,- cilëson ai,- ishte nxirja në formën e kanatjeres, të cilën nuk e hiqje dot, sepse ishte uniformë e punës, por edhe asaj ja gjeta zgjidhjen! E zgjeroja duke e tërhequr, që të më merrte dielli tamam!

Top Channel

2