Banorët drekojnë në kopsht

February 9, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

banoret-drekojne-jashtePasi dreka është bërë gati, banorët kanë vendosur ta hanë atë jashtë. Por pasi kishin shtruar e rregulluar gjithcka, Arjoni që ka patur shumë ftohtë, ka kërkuar të hyjnë brenda. Megjithatë banorët e tjerë nuk kanë lëvizur, kështu që ai, duke mos dashur të ndahet nga grupi, është dorëzuar. Menuja me supë, qofte, pure, etj, u ka shijuar të gjithëve dhe komplimentat për “shefat” nuk kanë munguar.