Dua t’i fryj buzët

February 9, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

diskutimi-per-buzetDuke marrë shkas nga fjalët e një kënge popullore, Aida ka deklaruar se ka në plan që më vonë të bëjë një ndërhyrje në buzët e saj, për t’i fryrë ato. Ajo ka komplimentuar Adelajden për buzët e bukura. Vajzat kanë vazhduar diskutimin mbi cilësinë e dobët të këtyre ndërhyrjeve në Shqipëri dhe disa rasteve që njihnin, që në vend që të ishin zbukuruar, ishin shëmtuar.

Top Channel