Qetësori ngacmon vajzat

February 9, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

arjoni-dhe-qetesoriVajzat janë duke biseduar mes tyre ndërkohë që Qetësori frymëzon Arjonin që të ngacmojë gocat edhe pse ato duket se nuk e kanë shumë mendjen tek bisedat e tyre. Arjoni në fillim nuk e kap sugjerimin e Qetësorit, pasi është i fokusuar në bisedën e Bjordit dhe Dritanit. Djali vlonjat i thotë se u kanë prishur krevatët, por në fakt ato as që ia vënë veshin bisedave të tij. Vajzat janë komentuar veshjet që kanë marrë me vete, ndërsa Agon pohon se nuk ka marrë mjaftueshëm rroba. Aida e kalon temën e bisedës tek filmat indiane, duke theksuar se filmi “Vagabondi” është i preferuari i saj. Vajzat vijojnë të flasin për modën dhe aksesorët. Vajzat vijojnë të flasin për modën dhe aksesorët, ndërsa Republika është përqëndruar totalisht në ushtrimet fizike në biçikletë.

Top Channel