Bjordi – Në fillim ju kam paragjykuar

February 10, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

bjorniiiiiBjordi “Në fillim ju kam paragjykuar”
10/02/2009 18:10

Djaloshi më i vogël i shtëpisë së Big Brother tregon impersionet që pati në momentin e parë që i pa nga ekrani banorët e tjerë. Ai tregon se është ndier shumë i frikësuar, ku ka parë djemtë e tjerë, si dhe ka qenë shumë dyshues për natyrën e tyre të ashpër, prandaj edhe i ka paragjykuar, por brenda ditës së parë ka ndryshuar totalisht mendimin e tij. Dritani e ngacmon Bjornin duke i kërkuar që të rrëfejë deri në detaje mendimin e tij, por Qetësori i thotë se bëhet fjalë për një provokim nga ana e djalit nga Gjirokastra. Ndërkohë që bisedat më pas lidhen fort pas muzikës, ku edhe pse të rinj në moshë, banorët e shtëpisë diskutojnë në lidhje me festivalet e dikurshme, madje edhe këndojnë disa prej këngëve që kanë pëlqyer më shumë.

1