Zhuljeta – Nuk jetoj me kujtime

February 10, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

arjoni-dhe-zhuli-bisedojneZhuljeta “Nuk jetoj me kujtime”
10/02/2009 17:30

Arjoni dhe Zhuljeta kanë hapur një bisedë krejt intime me njëri-tjetrin. Djaloshi pikërisht po i tregon se nga eksperiencat dashurore që ka pasur nuk e ka pasur shumë të lehtë ndarjen, pasi e ka përjetuar çdo gjë deri në detaje dhe stres. Zhuljeta si më e pjekur i tregon nuk ka përjetuar asnjëherë momente të tilla dhe mendon se problemi që ka pasur ka qenë fakti se ai e ka adhuruar vajzën që ka dashur dhe ajo e ka pasur më të lehtë që edhe pas ndarjes të mos vuajë, aq sa ai. Zhuljeta pohon se asnjëherë nuk ka pasur eksperienca të tilla, po i rekomandon mikut të saj të ri që gjithsesi nuk duhet ti vendosë vetës barrikada dhe për më tepër të jetojë me kujtime.

2