Bjordi : Në mars kam ditëlindjen

February 26, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

tani-adi-bjordi-big-brother-albania26/02/09 10:10

Duke shijuar diellin e mëgjesit në oborrin e shtëpisë, Bjordi i ka thënë Adit dhe Dritanit se në mars kishte ditëlindjen dhe mbushte 21 vjeç. Adi ka bërë shaka duke thënë se duhet ta ftonin edhe Tean (lopën) dhe Bjordi ia ka kthyer se nëse ishte shoqja e tij, mund ta ftonte. “Duroni, mos më nxirrni dhe për një javë” – ka thënë ai.

TCH

7