Aida dhe Lirita : Këta duan sherr

aida-me-liriten-big-brother-albania06/03/09 16:30

Aida dhe Lirita dalin në kopësht për të pirë cigare. Aida ka vënë në sfond muzikën e pianos. Pavlinin e shqetëson muzika dhe e fik pianon. Aida cohet dhe i thotë Liritës:-“Këta duan sherr se më janë bërë të gjithë si komandant”. Aida acarohet dhe i thotë Liritës:-“kur duan ata me dëgju nuk ka problem,kur duam ne me pi një cigare me muzikë thonë jo se po flasim ne.” Aida thotë:-“nuk është fare fleksibël”-dhe shton,-“njëri pa pikën e lidhjes”-për Pavlinin. Ajo thotë që banorët duhet ta heqin këtë lloj vesi pasi nuk mund të sillen sikur janë në shtëpitë e tyre. Pavlini e komenton sjelljen e Aidës me Qetsorin dhe Adin duke thënë që është antillogjike ajo që i kërkoi Aida. Ai thotë:-“Fakti që jam në nominim,nuk do të thotë që nuk duhet t`i kthej Aidës përgjigje.”