Arjon: Nuk dua të dal

arjoni-big-brother-albania-207/03/09 14:37

Adelajda pyet Arjonin se si ndihet për natën e spetaklit dhe faktin që mund të dalë nga shtëpia. Ai i thotë që nuk ka ndonjë emocion shumë të madh pasi e ka kaluar njëherë këtë fazë, por gjithësesi një lloj emocioni ndjen. Adelajda i thotë:-“Unë nuk dua që ti të dalësh”! Arjoni i thotë që dhe ai nuk e dëshiron këtë gjë, pasi për të është një eksperiencë që nuk përsëritet. Ai thotë që tani ndjehet i qetë në shtëpi dhe se ka dëshirë të qëndrojë ende aty. Adelajda i thotë që me kalimin e kohës i duket sikur nuk do dalin ndonjëherë nga shtëpia,por kur vjen nominimi kujtohet që kjo gjë do të ndodhë. Mesida thotë se kur je brenda në shtëpi ndjenjat shtohen,dhe miqësohesh me njëri-tjetrin dhe për dy ditë. Adelajda thotë:-“E kisha imagjinuar ndryshe Big Brotherin nga ekrani,por është ndryshe kur e jeton”.

2