Big Brother Albania 2 : Vajzat kundër djemve

vajzat-big-brother-albania-207/03/09 16:47

Adelajda,Zhuljeta dhe Mimoza mendojnë t`i bëjnë ndonjë lojë djemve. Adelajda mendon që të cohen në darkë dhe të vizatojnë djemtë kur ato janë në gjumë. Mimoza ka frikë se mos djemtë zgjohen nga gjumi, kur ato të jenë duke i vizatuar në fytyrë. Adelajda propozon që t`i pikturojnë me penelin e syve. Ajo thotë që do të shikoj reagimin e tyre kur të zgjohen në mëngjes. Mimoza mendon që të mos tregojnë asgjë vajzave të tjera, pasi duhet t`a mendojnë më mirë. Adela mendon që këtë gjë duhet t`a organizojnë kur djemtë të pinë verë,që të jenë të sigurta që ata janë në gjumë dhe nuk do zgjohen. Ajo thotë:-“Do jetë shumë gallatë”!