Video – Sot në Ulqin qëndroi për vizitë Millo Gjukanoviq

March 7, 2009   | Reportazh / Reportaža

kryetar-hajdinaga-me-kryeministrin-gjukanoviqNë Ulqin qëndroi për vizitë Kryeministri i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq.Ai u takua me Kryetarin e Ulqinit z. Gëzim Hajdinaga.Në nj takim të hapur dhe miqësorë u prekën një sërë çështjesh të rëndësishme, veçmas ata që kanë të bëjnë me investimet që janë duke u realizuar dhe ata madhore që priten të realizohen në një të ardhme të shpejtë.

Kryeministri Gjukanoviq theksoi angazhimin e Qeverisë në realizimin e këtyre projekteve dhe nënvizoi që Komuna e Ulqinit përherë mund të llogarisë në përkrahjen e Qeverise respektivisht dikastereve përkatëse.

Municipality of Ulcinj / Ulqin – Montenegro

Arsllan Hajdinaga

Fotografijat në Katërkoll jan eskluzivitet i web sajtit www.ulqini.de

Video 1

YouTube Preview Image

Video 2

YouTube Preview Image

7