Zhuljeta : Unë përfaqësoj Shqipërinë

 

zhuljeta-big-brother-albania-209/03/09 12:00

 

Zhuljeta ka diskutuar me Qetsorin për veriorët dhe disa nga zakonet e tyre. Sipas mendimit të të dyve, Pavlini ishte një përfaqësues i Veriut, por që sipas Qetsorit, nuk e mbrojti siç duhej. Zhuljeta i ka thënë se Pavlini i kishte lënë hapësirë asaj. Qetsori e pyeti nëse ajo e shihte veten vërtet si përfaqësuese të Veriut apo do të marrësh vota nga Veriu. Ajo ia ka kthyer se është përfaqësuese e gjithë Shqipërisë, sepse është hedhur si farë në Veri, ka lulëzuar në Jug dhe merr frytet kudo. “E çuditshme qenke si farë!” –ia ka kthyer Qetsori.