Bjordi : Nesër nuk jemi konkurent

March 11, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

deshirat-e-bjordit-big-brother-albania-210/03/09 20:59

Bjordi shpreh dëshirën që nesër për ditëlindjen të sillen të gjithë si ai. Arjoni i thotë:-“Kë pjesë të Bjordit do bëjmë? Pjesën që nuk bën punët e shtëpisë?” Zhuljeta që ndërhyn dhe pyet:-“Apo pjesën që djemtë flejnë me vajzat, i ngacmojnë ato?” Bjordi thotë që do një ditë të qetë dhe që të kënaqen të gjithë. Adelajda i thotë që do e ketë të vështirë që të mos zihet me të, por do përpiqet. Bjordi e pyet Qetsorin se cfarë do donte ai nëse do ishte në vendin e tij. Qetsori i thotë që do donte të kishte imunitet për një javë. Bjordi i thotë që nuk e dëshiron këtë gjë. Ai shton:-“Nesër nuk jemi konkurent!”