Sinishtaj nuk është anëtar me i ASH-së,thohet ne raportin (ASH)

March 18, 2009   | Politika

alternativa-shqiptare_albanska-alternativaRaporti nga Alternativa Shqiptare-Sinishtaj nuk është anëtar i ASH-së

Podgoricë, 17 Mars (MINA) – Vaselj Sinishtaj dhe pesë kolegëve të tij nga Kryesia e Alternativës Shqiptare (ASH) nuk janë më anëtarë të partisë.

“Grupit të paknaqur te ish anëtarëve të ASH, ku jashtë vendimit partisë së tyre kan kandidu në listën e grupit të qytetare Perspektiva, në bazë të statusit të Alternativës Shqiptare këtyre antarëve i pushon anëtarësimi në kët parti,” thohet në komunikimin e Alternativës Shqiptare.

Me normat e stutusit të Alternativës Shqiptare këtyre antarëve i pushon anëtarësimi në kët parti:Vasel Sinishtaj,Smail Maliq Çunmulaj,Lindon Gjelaj,Rexhep Çunmulaj, Rexhep Gjokoviqi dhe Mark Gegaj thohet në deklarat pa ndonji vendim të veçant.

MINA

YouTube Preview Image

2