Big Brother Albania 2 – Provë e organizuar

March 19, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

adelatani-big-brother-albania-217/03/09 15:40

Adela mendon se cfarë mund t’u japë Vëllai i Madh si provë jave. Dritani i thotë se do të merren me stërvitjen por, Adela ankohet se ka filluar të ndihet keq nga stërvitja dhe se i dhembin të gjithë muskujt e këmbëve. Adela ngacmon Dritanin duke e pyetur për zgjimin që u bën në mëngjes banorëve. Ajo e pyet nëse ndjen nostalgji për punën por, Dritani thotë se ai nuk u bën ushtarëve stërvitje por, dikur i kishin bërë atij. Adela i thotë se kjo provë po del me sukses për Dritanin, pasi të gjithë janë të organizuar, bëjnë pjesën e tyre pa fjalë dhe në përgjithësi i duket mirë puna e tij.

2