Mesida : Dritani po luan

March 19, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

mesida-per-tanin-big-brother-albania-218/03/09 10:45

Aida tregon se qëndrimi i Dritanit kundrejt Adelajdës, e ka habitur dhe e ka acaruar. Mesida i thotë se nuk duhet t’i vëjë faj, pasi ai këtu po bën lojën dhe sipas mendimit të saj, ai do që këtë lojë ta fitojë vërtetë. Mesida shton se Dritani nuk e ka qejf Adelën por kjo sipas mendimit të saj. Ajo mendon se Tani po mban një qëndrim neutral dhe nuk flet shumë për të tjerët por, ato pak fjalë që thotë, i thotë me vend dhe të tjerët duhet ta kuptojnë.