Zhuljeta kundër të gjithëve

March 21, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

Afrimi me Arjonin ishte një aleancë për lojë

Zhuljeta - Big Brother Albania 2

AIDA

On– Është shumë praktike dhe i pëlqen organizmi në grup.

Off– Eshtë tip që hedh gurin dhe fsheh dorën.

Ta kisha përballë do t’i thosha; “S’të eci deri në fund, versioni Puçi, puçi”.

MOZA

On– Ishte njeriu im i preferuar, pasi ishte e bukur jo vetëm fizikisht, por edhe në shpirt.

Off– I thyente të gjitha pasqyrat.

Ta kisha përballë do t’i thosha; “Pozicionohu në rol”.

ADELAJDA

On– Momenti kur ajo flet.

Off– Të bërit e provinciales interesante.

Ta kisha përballë do t’i thoja; “Mbaro shkollën një herë edhe më pas eja të flasim bashkë”.

BIKA

On– Nikoqire.

Off– Mungesë sinqeriteti.

Ta kisha përballë do t’i thosha; “Shkrepe pistoletën”.

MESIDA

On– Ishte një linguiste e mirë.

Off– Oportuniste.

Ta kisha përballë do t’i thosha; “‘Big Brother’ nuk është terapi”.

ERJOLA

On– Ballokume e mirë.

Off– Fliste shumë

Ta kisha përballë do t’i thosha; “Më pëlqeu iniciativa jote”.

LIRITA

On– E dashur dhe e çiltër

Off– E papërdorshme

Ta kisha përballë do t’i thosha; “Kujdesu për ata që kanë nevojë për ty”.

ADI

On– Humorist.

Off– LëshOn ujë nën rrogoz.

Ta kisha përballë do t’i thosha; “Eksperienca e jetës po të ndihmon për t’u përshtatur”.

QETSORI

On -I kompletuar.

Off– IrOnik.

Ta kisha përballë do t’i thosha ; “Uroj që të shkosh deri në finale”.

ARJONI

On– I pëlqyeshëm.

Off– Fodull.

Ta kisha përballë do t’i thosha; “Kjo ishte loja”.

BJORDI

On -I dashur, sensual, inteligjent.

Off– I përkëdhelur.

Ta kisha përballë do t’i thosha; “Nuk të kam parë kurrë si bebe”.

DRITANI

On– Autoritar.

Off– Thashethemexhi

Ta kisha përballë do t’i thosha; “Më ke zhgënjyer”.

AGONI

On– “Show Man”

Off – Strateg i dobët.

Ta kisha përballë do t’i thosha; ” Tentoje të luaje fort, por me mua e more reston”.

PAVLINI

On– Njeri i mirë.

Off– Asgjë për të komentuar.

Ta kisha përballë do t’i thosha; “Mirë u takofshim në Theth”.

Video

YouTube Preview Image