Aida: Bika, ti je idealiste

March 28, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

aida-per-biken-big-brother-albania-226/03/09 18:48

Republika i thotë vajzave që Anjeza ka tipare shumë të rregullta. Nga kjo merr shkas Aida për të folur për të. Sipas saj Anjeza nuk duket për 20 vjec ,por tregon më e madhe. Lirita kërkon një mendim të Aidës në lidhje me moshën e saj, dhe e pyet:-“Po unë dukem për 22vjec?” Aida i thotë që për të, ajo tregon për 25 vjec, dhe kjo vjen nga mënyra e të menduarit. Dhe Republika i bën të njëjtën pyetje të Liritës. Aida i thotë:-“Ta kam thënë, ti je idealiste!” Për Liritën, Republika duket për 23 vjec. Republika thotë që ajo nuk e ka problem kur të tjerët i thonë që duket më e vogël, apo më e madhe. Aida i thotë:-“Ty të paktën pjekuria jote, dhe idealizmi jot nuk të rrit në moshë. Mua pjekuria ime më ka rritur gjithmonë në moshë.” Sipas saj Republika duhet të jetë më fleksibël si natyrë ndaj gjërave të reja dhe dëshirave.