Bjordi: Nomino të panominuarit

March 28, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

bjordiadelaper-nominimet-big-brother-albania-228/03/09 02:13

Adela pyet Bjordin se nëse do jetë ende në shtëpi, cilët mendon ai se duhet të nominojë ajo. Bjordi ia kthen për ata që nuk kanë qënë asnjëherë, por ajo fillon të tundë kokën në shenjë mohimi. Bjordi mendon se kjo është e drejta dhe kështu duhet të bëhet loja. Ai nënkupton se një ndër ta është Bika por Adela e thotë në mënyrë të prerë se nuk mundet. Bjordi i thotë se e kupton por fundja asnjëgjë nuk i ndryshon asaj. Adela thotë se këtë e kupton por përsëri ka dyshime. Atëherë Bjordi i thotë të bëjë c’të dojë e mos ta pyesë kot.

3