Amir Hollaj, Koalicioni Shqiptar Plotesoni dëshiren,Voto Perspektivën

March 29, 2009   | Politika

amir-hollaj-koalicioni-shqiptar-plotesoni-deshirenvoto-perspektivenQytetareve të Anës së Malit, te Ulqinit , të Malësis , Plaves, Gusise e Rozhajes ju ofrohet një shans i ri, të cilin ato duhet te dijn ta shfrytëzojn, sepse duke e vlersuar vehten në radhe të parë, dinjitetin personal, do të jemi në gjendje të vlersojm dhe bashkëpunojm me të gjithë.
-Kush është kundër këtij Koalicioni shqipëtar është në radhë të parë kundër vetëvehtës është kundër të mirës së Anës së malit-Ulqinit dhe Malesis dhe të gjitha trevave shqiptare.
Do bejme maksimumin qe qytetareve te ju mundesojm qe tju kthehet dinjiteti i votes duke harruar edhe per nje momente ofertat nga ato qe shume premtojn e aqe ma pake dic realizojn.
Te nderuar qytetare besoj qe e kuptuate qe eshte momenti juaj , per Anen e Malit, per Malesin! Per te gjithe neve !

Plotesoni deshiren, , VOTO PERSPEKTIVEN.

1.

YouTube Preview Image

2.

YouTube Preview Image

3.

YouTube Preview Image


3