Anjeza : Kap Bjordin në pikë të dobët

per-bjordin-big-brother-albania-203/04/09 14:40

Anjeza hidhet në mbrojtje të Bjordit sepse Sori thotë se ai nuk di të debatojë me asnjë dhe e vetmja gjë që bën është të ngrejë vetullat. Ajo i thotë se Bjordi ka vështirësi në të folurin në shqip, ndërsa kur flet italisht me Arjonin, ai flet normalisht. Anjeza i kujton Sorit se të gjithë kanë një mimikë kur flasin me të tjerët dhe ndër ta bën pjesë edhe ai dhe kështu nuk ka pse të kapet me Bjordin për këtë gjë. “Nuk është nevoja që t’ia vësh në dukje në cdo moment”- i thotë Anjeza Sorit. Ai i tregon se e përdorë këtë si lojë derisa të arrijë aty sa t’i nxjerë jashtë kontrollit persona si Bjordi apo të tjerë që e kanë problem faktin se kanë mimikë. “Bjordi atë ka pikë të dobët dhe po ta kapësh aty, e vë në vështirësi dhe e corienton”- shprehet Sori.