Arjoni: Më acarojnë të dy

per-adelen-dhe-bjordin-big-brother-albania-203/04/09 14:27

Arjoni dëgjon Adelën edhe Bjordin që zihen si zakonisht për gjëra pa rëndësi dhe fillon t’i komentojë. Ai shprehet se kur ata të dy fillojnë të sillen në këtë mënyrë, e stresojnë shumë. Ai thotë për Adelën se është zyshe, vajzë pa emancipime, ëmbëlsirë për të gjithë e ndërkohë zihet me Bjordin për nominimin dhe fillon ta imitojë atë. Aida thotë se e stresojnë kur fillojnë të zihen kur hanë drekën. Arjoni vazhdon me imitime dhe komentime dhe thotë për Bjordin se nuk ka lezet që sillet ashtu, pasi duhet të sillet si i rritur e jo gjithë kohën me lojra si fëmijë. Ai shton se Bjordi e mban veten për njeri të zgjuar e me shumë mend po kur vjen puna, bën si fëmijë gjithë ditën. “Edhe pret që ajo t’i jepet”- thotë Arjoni. Sori e këshillon që ai të mos flasë për ta. Ai i thotë se Bjordi vërtetë ka shumë mend, ndaj nuk duhet që asnjë të haet me të. Arjoni ia kthen se Bjordi ka vërtetë shumë fuqi, por nuk po di ta përdorë në mënyrën e duhur.