Bjordi : Dua të di mbi fenë tënde

per-fene-big-brother-albania-203/04/09 14:45

Bjordi i kërkon Adelës që të flasin për një temë paksa delika te për të. Ai i tregon se nuk ka shumë njohuri në lidhje me fenë myslimane dhe kërkon prej saj që t’i tregojë disa gjëra apo që edhe ai t’i bëjë pyetje rreth asaj teme. Adela bie dakord dhe fillon t’i tregojë. Bjordi është më shumë i interesuar të dijë për femrat myslimane që mbulohen me shami. Adela ia spjegon këtë gjë përse ndodh. Bjordit i lindin shumë pyetje dhe Adela mundohet që t’u përgjigjet të gjithave. Ata shpesh herë nuk e kuptojnë njeri-tjetrin pasi kanë mendime të kundërta.