Eleminimi i Republikës

eleminimi-i-bikes-big-brother-albania-204/04/09 22:36

Big Brother ka vendosur që eleminimi i banorit të bëhet në një mënyrë tjetër nga ajo që jëmi mësuar të shikojmë. Të kandiduarit pasi kanë takuar banorët janë izoluar tek tyneli dhe nuk mundën të dëgjonin atë që ndodhte në shtëpi. Njëri nga banorët i merrte të kandiduarit e shpëtuar. Publiku vendosi që e eleminuara të jetë Republika. Detyra e vështirë për ta njoftuar këtë gjë iu dha Dritanit. Dy personat të cilat rrezikonin daljen ishin Adelajda dhe Republika. Ai mes lotëve mori Adelajdën duke i bërë të ditur Republikës që ishte personi që duhej të largohej. Ajo është përballur në studjo me opinionistët si dhe me disa prej të eleminuarve.

3