Loja e Bjordit dhe Arjonit

loja-e-bjordit-arjonit-big-brother-albania-203/04/09 15:25

Arjoni i trgon Aidës në kofidencë se ai dhe Bjordi po bëjnë një lojë me njeri-tjetrin. Ai i spjegon se ata po bëjnë të njëjtën lojë që nisi Adi me Sorin. Arjoni ia spjegon se ajo nuk duhet të ngatërrohet si pak më parë, se është vecse një lojë dhe do e cojnë këtë lojë deri në “pikën e fundit”. Aida e komenton këtë lloj loje si një formë për të parë se si do të pozicionohen banorët, cilët do përkrahin njerin apo tjetrin dhe cilët do t’u dalin kundër.