Mimoza : Janë shumë larg

per-anjezenarjonin-big-brother-albania-202/04/09 11:45

Adela, Bika dhe Moza flasin për Anjezën dhe Arjonin. Është Moza e para që hap temën për ta, duke i treguar vajzave se ata të dy po rrinë shumë afër njeri-tjetrit. Edhe Adela me Bikën e kanë vënë re, madje tregojnë edhe një rast ku i kanë parë bashkë. Adela thotë se ata po përpiqen të arrijnë dicka, por janë shumë larg. Ajo shton se gjërat duhet të vijnë natyrshëm sepse gjërat që vijnë me shtirje, sipas saj, duken që janë të tilla.