Arjoni dhe Anjeza puthen në buz

April 11, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

arjoni-anjeza-puthen-ne-buz-big-brother-albania-211/04/09 11:11

Arjoni dhe Anjeza nuk kanë fjetur bashkë si zakonisht. Pasi ngrihet, Arjoni shkon afër Anjezës. Ata qëndrojnë bashkë në krevat duke përkëdhelur njeri-tjetrin gjatë gjithë kohës. Në një moment, Arjoni e puth Anjezën në buzë. Ata vazhdojnë të qëndrojnë ende shtrirë dhe më pas puthen sërish.

11