Big Brother Albania 2 – Java 10 – Adelajda, Aida, Arjon, Qetsori

April 12, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

nominimet-java-ig-brother-albania-2

Big Brother Albania 2 – Java 10 – Adelajda, Aida, Arjon, Qetsori

Te Nominuarit:
ADELAJDA XHAMANI
AIDA TROKA
ARJON MUCA
QETSOR FERUNAJ

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191
Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191
Per te VOTUAR Arjonin, dergoni: BB ARJON ne 15191
Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191

QETSORI

Arjani dhe Eltoni

ADELAJDA

Aida dhe Juna

ARJANI

Qetsori dhe Arjoni

MIMOZA

Arjoni dhe Anjeza

ELTONI

Adelajda dhe Qetsori

ANJEZA

Mimoza dhe Aida

AIDA

Adelajda dhe Bjordi

JUNA

Qetsori dhe Adelajda

BJORDI

Aida dhe Arjoni

ARJONI

Adi dhe Juna

ADI

Arjoni dhe Qetsori

58