Qetsori : Mimoza është njësh

April 13, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

qetsori-ani-ari-mimoza-big-brother-albania-212/04/09 01.20

“Mimozën nuk e ha dot njeri!” – ka thënë Qetsori duke biseduar me Adin dhe Arin. Sipas tyre kjo ndodhte sepse Mimoza ishte e bukur. Ata kanë përmendur edhe faktin që në përballjen e fundit, Dritan-Mimoza, ishte Dritani ai që la shtëpinë . Qetsori ka thënë se ai e kishte nuhatur një gjë të tillë dhe ka shprehur gjithashtu edhe frikën se nëse do t’i duhej të përballej me Mimozën, do të ishte ai që do të dilte. “Mimoza të ha kokën! Mimoza është njësh!”- ka përfunduar ai.