Adelajda : Juna e kaloi masën

April 18, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

adelamoza-per-junen-big-brother-albania-216/04/09 15:35

Adelajda dhe Mimoza duke parë sjelljen e Junidës në lidhje me Adin fillojnë komentojnë për këtë gjë. Mimoza thotë që Junidës i pëlqen Adi , por ky i fundit nuk ja kthen sa ajo. Adelajda e kundërshton duke i thënë që Adi nuk e pëlqen fare atë. por është i edukuar dhe nuk i thotë dot ik. Ajo për të përforcuar më shumë idenë e Mimozës thotë:-“Junës duket që i pëlqen, se i shkon gjithë ditën mbrapa!” Sipsa mendimit të saj nuk mund të sillesh si Junida me një person që ke tre ditë që e ke njohur. Mimoza vazhdon mendimin duke thënë:-“Nuk mund të sillesh ashtu duke e ditur që Adi ka një person jashtë!” Adelajda thotë:-“Kjo sjellje nuk më pëlqen, të paktën të priste të kalonte java. E kaloi masën!” Sipas Mimozës Junida kur hyri u afrua më shumë me Qetsorin, dhe pastaj kaloi tek Adi

1