Mimoza mendon ti prezantoj motres Arjonin

April 18, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

Mimoza mendon ti prezantoj motres Arjonin

mimoza-krasniqi-dhe-arjon-muca-big-brother-albania-2

Të shtrirë në krevat Aida, Moza, Arjoni dhe Anjeza, djali duke u ndjerë si pasha, u kujtua për ditët e para të qëndrimit në shtëpi kur ai iu afrua Mozës. Madje djaloshi simpatik vlonjat, me të qeshur kujtoi faktin apo më mirë të themi premtimin që dikur Moza i pati bërë atij. Në ditët e para kur hynë në “Big Brother”, Moza duke dashur ta largojë me kujdes vëmendjen e djalit, i pati premtuar atij se do t’i prezantonte motrat e veta që sipas saj ishin shumë të bukura. Tani që kanë kaluar shumë javë pas këtij premtimi, Arjoni me të qeshur ia kujtoi episodin Mozës, duke i thënë se ai e kishte kuptuar që atëherë se ajo kishte dashur ta largonte nga vetja.

20