Big Brother Albania 2, Nominimet, Arjani, Arjoni, Juna dhe Qetsori

April 19, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

Big Brother Albania 2, Nominimet, Arjani, Arjoni, Juna dhe Qetsori
nominimet-big-brother-albania-2

Te nominuarit:

ARJAN BAKALLI
ARJON MUCA
JUNIDA KULE
QETSOR FERUNAJ

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Arjanin, dergoni: BB ARJAN ne 15191
Per te VOTUAR Arjonin, dergoni: BB ARJON ne 15191
Per te VOTUAR Junen, dergoni: BB JUNA ne 15191
Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191

Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH.

13