Anjeza dhe Eltoni : Kam frikë për Arjonin

April 25, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

anjeza-per-arjonfrike-big-brother-albania-224/04/09 14:10

Anjeza i tregon Eltonit se ka frikë se ndoshta Arjoni del këtë të shtunë. Ajo shprehet se ka një ndjesi të tillë, por Arjonit nuk i ka thënë asgjë sepse mërzitet. Sipas saj, kjo javë është më e rrezikshme për Arjonin se sa java e kaluar. “Pse kur unë filloj të ndjehem mirë, do ndodhë dicka që do ma prishë”- shprehet Anjeza, duke treguar kështu frikën e saj të brendshme. Ajo lutet që të mos ketë e nesërmja dita e fundit për ata të dy që të jenë bashkë në shtëpi. Megjithatë, Anjeza mendon se në mos Arjoni, ajo mund të dalë këtë të shtunë. Eltoni i jep zemër se asgjë nga këto s’kanë për të ndodhur.