Qetsori : Familja më ndihmoi

April 30, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

sori-per-veten-29-big-brother-albania-229/04/09 14:23

Adi, duke u nisur nga një bisedë shumë e shkurtër ku Sori tregon dicka nga jeta e tij, e pyet më shumë mbi këtë temë. Ai e pyet drejtëpërdrejtë Sorin nëse ka patur dhe ai eksperienca si të tijat. Sori e pranon këtë gjë dhe tregon në mënyrë shumë të shkurtër se ka patur një eksperiencë të tillë njësoj si ai, lidhur me drogën. Dhe Ari dhe Adi, që ndodhen me të në momentin kur ai tregon, habiten për këtë eksperiencë që Sori e tregoi vetëm një ditë më parë. Ata e pyesin se si ia doli mbanë dhe Sori thotë se e ka ndihmuar familja e tij. Ai shton se përvec kësaj, ka patur edhe probleme me alkoolin më vonë.

1