Arjon Muca flet për banoret

arjon-muca-big-brother-albania-2-live

ADI

Gjërat pozitive – Humori

Gjërat negative – Manipulimi

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Në çdo pikë të territorit shqiptar, ndjehem si në shtëpinë time”

 

PAVLINI

Gjërat pozitive – Kuraja

Gjërat negative – Jo i mirinformuar për Kanunin

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Shpresoj të të shikoj sa më shpejt bashkë me fëmijët e tu”

 

DRITANI

Gjërat pozitive – Djalë perfekt

Gjërat negative – Serioziteti i tepërt

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Shpresoj të më kesh kuptuar më tepër tani që ke dalë”

 

AGONI

Gjërat pozitive – Mik i mirë

Gjërat negative – Dashuron me shikim të parë

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Të kam vlerësuar aty brenda dhe beso se ky vlerësim do të mbetet edhe jashtë”

 

BJORDI

Gjërat pozitive – Ndjeshmëria

Gjërat negative – I çrregullt

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Mendo me kokën tënde”

 

SORI

Gjërat pozitive – Karakteri i fortë

Gjërat negative – Enigmatik

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Shpresoj që përpjekjet e tua të japin rezultatin që shpreson”

 

ANI

Gjërat pozitive – Zemërbardhë

Gjërat negative – Tepër zemërbardhë

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Rrethohu vetëm nga njerëz që të duan të mirën”

 

ARJANI

Gjërat pozitive – Bagazhi

Gjërat negative – Fjalori i shthurur

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Shpresoj t’i arrish objektivat e tua”

 

ELTONI

Gjërat pozitive – Njeri direkt, bagazhi

Gjërat negative – Këpucët e zeza me majë

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Më vjen keq që nuk ke hyrë që ditën e parë”

 

BIKA

Gjërat pozitive – Direkte

Gjërat negative – Mosbesimi te njerëzit

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Shpresoj ta takosh sa më shpejt Alban Skënderajn”

 

ADELA

Gjërat pozitive – Oratoria

Gjërat negative – E pasinqertë

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Beson se ka qenë kjo rruga e duhur pë të arritur?”

ZHULJETA

Gjërat pozitive – Inteligjenca

Gjërat negative – Mësova duhanin

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Gjithë të mirat në jetë”

 

ERJOLA

Gjërat pozitive – Inteligjenca

Gjërat negative – Nuk pata kohë t’ia zbuloja

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Do kisha shpresuar të të kisha më tepër brenda në shtëpi”

 

AIDA

Gjërat pozitive – Arrinte të komunikonte edhe pa fjalë, si dhe ishte një mike shumë e mirë

Gjërat negative – Gjaknxehtësia

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Meriton çdo të mirë që kjo botë mund të të dhurojë”

 

LIRITA

Gjërat pozitive – Vetëbesimi

Gjërat negative – Mospozicionimi

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Më erdhi keq që nuk u kuptuam”

 

MOZA

Gjërat pozitive – Bukuria

Gjërat negative – Nuk më “pëlqen”

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Më thuaj arsyen e vërtetë të gjithë këtyre nominimeve”

 

MESIDA

Gjërat pozitive – Njeri i drejtpërdrejtë, pa lajka

Gjërat negative – Beson shumë te të tjerët

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Besoj se jeta së shpejti do të buzëqeshë”

 

ANJEZA

Gjërat pozitive – Personaliteti i formuar, sado që është në moshë të re

Gjërat negative – Emotiviteti

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Besoj se mungesa ime do të japë më shumë arsye për të luftuar për fi nalen”

 

JUNA

Gjërat pozitive – Baza familjare

Gjërat negative – Nuk ka

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Me ty, orët kalonin pa u kuptuar”

8