Flet Eltoni Tozaj për banoret – Adela, hipokrite dhe manipuluese

elton-tozaj-big-brother-albania-2ADI

Gjërat pozitive – Humori

Gjërat negative – Humori me raste i tepruar

Po ta kishepërballë, çfarë do t’i thoshe? “Tërbohu”

 

SORI

Gjërat pozitive – Ka shumë bagazh

Gjërat negative – Gatuan shumë mirë

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Na more në qafë”

 

ARJONI

Gjërat pozitive – Është djalë shumë i pjekur

Gjërat negative – Gatuan me pasion

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Je 1 o vëlla”

 

ANI

Gjërat pozitive – I paparë

Gjërat negative – Nuk i gjeta

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Je i modh plako”

 

BJORDI

Gjërat pozitive – Inteligjent

Gjërat negative – Ka kaluar në varësi të Adelës

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Bjordi kush je ti?”

 

ARI

Gjërat pozitive – I zgjuar

Gjërat negative – Flet pak si shumë

Po ta kishe përballë, çfarë do ti thoshe? “Si është Zhak Shirak?”

 

DRITANI

Gjërat pozitive – Djalë inteligjent

Gjërat negative – Shumë serioz

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Më vjen keq që nuk na pranove si banorë”

 

AIDA

Gjërat pozitive – E fortë, e dashur, inteligjente

Gjërat negative – “Llupse ”

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Të dua shpirti”

 

JUNA

Gjërat pozitive – Vajzë me botë dhe me intelekt

Gjërat negative – Pagjumësia (defekt i përbashkët ky)

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Je shumë e mirë”

 

MOZA

Gjërat pozitive – E bukur

Gjërat negative – E fjetur dhe nuk di të ruajë sekretin”

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Mimo zgjohu!”

 

ADELA

Gjërat pozitive – Këndon bukur

Gjërat negative – Hipokrite, manipuluese

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Je një manipuluese shumë e zonja”

 

ANJEZA

Gjërat pozitive – Çapkëne

Gjërat negative – Mezi zgjohet

Po ta kishe përballë, çfarë do t’i thoshe? “Je një shoqe e mirë me mua!”

5