Anjeza : Përpiqemi të kemi kontakte

 

anjezaari-4m-big-brother-albania-204/05/09 01:45 

“Më pëlqen më shumë Moza tani sepse është më e vendosur në to që thotë”- shprehet Anjeza në një bisedë me Arin. Për Arin, kjo vjen si rezultat i komoditetit të të qënurit më pak njerëz në shtëpi. Anjeza tregon se në fillim, përvec bisedave mbi grimin dhe flokët, nuk kishte asgjë tjetër mes tyre, ndërsa tani është ndryshe. Ari e spjegon këtë fakt pasi kaq pak sa kanë ngelur, normalisht që do përpiqen të krijojnë kontakte mes tyre. Anjeza tregon se fillimisht ka patur afrimitet me djemtë dhe nga vajzat me Adelën, por që më pas, me kalimin e kohës dhe ndryshimeve të marrëdhënieve mes të gjithëve, u largua nga ajo. “Këtu të ndryshon mendimi nga dita në ditë për një banor”- thotë ajo.