Bjordi dhe Adela : Dasmë tradicionale shqiptare

adelabjordiper-dasmen-big-brother-albania-202/05/09 01:00

Bjordi dhe Adela përgatisin darkën dhe gjatë kësaj kohe, Bjordi përmend dicka lidhur me martesën. Adela ia kthen me shaka se nuk ka ndërmend të martohet me të. Bjordi shprehet se do bëjnë një dasmë të madhe dhe jep disa variante se si mund ta bëjnë. Adela shprehet se dasma do të bëhet si gjithë dasmat shqiptare. Kjo i jep shkas një diskutimi mes tyre ku Adela i tregon Bjordit se si bëhen dasmat tradicionale shqiptare. Ajo fillon t’ia spjegojë dhe bën një hyrje shumë romantike, kur ai t’i propozojë asaj për martesë. Më pas ajo i spjegon organizimin e dasmave shqiptare.

5