Adela e fortë me Bjordin?

adela-e-forte-me-bjordin-big-brother-albania-204/05/09 23:54

Anjeza ka një dileme për të cilën, pyet Qetsorin. Nëse Adela do të ishte vetëm, pa Bjordin do kishte mbërritur deri këtu ku është tani? Qetsori i shpjegon që Adela është lidhur vonë me Bjordin dhe ai e konsideruar atë lojtare të fortë, deri në një fazë të lojës ajo ka ardhur vetëm por pastaj është bashkuar me Bjordin. Ai bën një analizë të të gjithë banorëve që kanë qënë në shtëpi. Anjeza është e mendimit se Adela ka ardhur deri në këtë pikë me ndihmën e Bjordit. Por gjithsesi Qetsori shprehet se do të kishte dëshirë ta shihte në lojë vetëm, pa ndihmën e Bjordit dhe është i mendimit se do ta kishte më të vështirë për ta mundur nëse ajo do të ishte vetëm.

2